Nejnovější recenze ze sekce Dětské ohrádky
Caretero Quadra šedá
Přidáno: 24. května 2015
(naposledy upraveno 24. května 2015)
Zakoupeno v kocarkyCZ
- Ohrádka se nám líbí,snadná manipulace,velikost akorát.
Zboží splnilo naše očekávání.
- Pěkná barva
- Lehké skládání
- Prostor pro dítě
- Rychlá udržba
Doporučuji
- větší rozměry
- 4 úchyty,které lze libovolně umístit a pomáhají dítěti při stoupání
Ohrádka je poměrně prostorná, barvy jsou pěkné.
Žádný nedostatek jsem zatím neobjevila.
Určitě bych doporučila ke koupi i ostatním.
- krásná barva
- bezpečné
- otevírací strana
- úchyty na stranách
- velikost akorát
- lehké skládání
Ohrádku jsem si koupila, abych v ní mohla mít dceru, když potřebuji něco dělat a nemám čas u ní sedět a hlídat ji.
Musím říct že malé je teprve pět měsíců a už ted si tam vyhraje a vydrží v ohrádce třeba celý den, tím že má průhledné strany z ní vidí i ven a je v klidu, protože na mě vidí.
S ohrádkou jsem velmi spokojena a určitě bych ji doporučila, velikost je tak akorát, ani malá, ani příliš velká.
Cena odpovídá kvalitě ohrádky, a je k ní i cestovní taška, takže ohrádku můžu lehce složit a vozit jí sebou když jedeme na dovolenou.
- velikost tak akorát, kvalitní zpracování, příjemná hrací deska s pěkným obrázkem, bezpečná
tuto ohrádku doporučuji pro rodiče, kteří chtějí mít děťátko nejen občas v bezpečí (při odběhnutí, vaření, atd.), ale chtějí, aby si v ní občas i hrálo a třeba se učilo podle ní prvním krůčkům - naší holčičce se v ní moc líbí
Super
Caretero Quadra modrá
Přidáno: 7. května 2015
(naposledy upraveno 7. května 2015)
Zakoupeno v Megashop-Praha.cz
- Krásná barva, velikost ohrádky akorát i do bytu, kvalitní výrobek
- Nic nemám
- Moc hezký provedení
- Dost tvrdá "matrace"
Zatím jsme velice spokojeni, až na tu "matraci", která je celkem dost tvrdá
- Ze vsech stran sit .
Doporucuju
- snadná montáž
perfektní
- Pěkná barva
- otevírání z boku
- velký prostor
- lehká,skladná
- klouzavá matrace, když se chce dítě postavit hodně mu to na matraci klouže proto nedoporučuji v ohrádce moc hraček aby se dítě nezranilo
S ohrádkou mám dobré zkušenosti až na tu klouzavou matraci, větším dětem to určitě nevadí co umí sami stát, ale děti co se teprve učí tak jim to hodně klouže a skoro nemaj žádnou možnost se chytit ani kroužků, dítě pořád padá na sít a není schopný stoupnout.
Ohrádku jsme vybrali podle ceny, ačkoliv dítě v tom dlouho nechce být, materiál je dobrý a odpovídá cenně, určitě se hodí ke každé příležitosti je vhodá ven, do bytu a baráků, je velice skladná a rozdělat ju umí i samotnej jeden člověk je lehká.
Jinak mě něčím novým nepřekvapila bylo to přesně podle mích očekávání, tento produkt doporučuji .
O.K.
- Velice jednoduchá manipulace - skládání, rozkládání. Kvalitní konstrukce.
Tuto ohrádku používáme na zahradu a pokud je hezky, tak se jedná o každodenní rozkládání a skládání. Docela jsme měli strach, aby tuto každodenní manipulaci vydržela - je skvělá a je vidět, že konstrukce je opravdu kvalitní. Maximální spokojenost.
- skladnost
krásná
prostorná
malá je v ní spokojená a já můžu v klidu vařit nebo uklízet.....určitě doporučuji
- Jsem velice spokojena,barvička krásna pro kluka jak stvořena.... :-) Já můžu jen doporučit.
Za mně D.O.P.O.R.U.Č.U.J.I. :-)
Lehká a snadná možnost jak ohraničit dítěti prostor.
- Postylka ma hodne doplnku snadno se rozklada dite v ni muze byt i kdyz uz je vetsi proste sama spokojenost
- zadne
Jsme maximalne spokojeni jak s postylkou tak s obchodem vrele doporucuji
Dobrá
- skvělá cena
- krásné barvy
- velice jednoduchá manipulace, složení
- dítě se v ní cítí dobře, i když na ohrádku nebylo zvyklé
- ideální i do menších prostorů vzhledem ke své skladnosti
- zatím nevím
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »