Nejnovější recenze ze sekce Dětské ohrádky
- hezká barva, velikost
- zip by mohl být z obou stran
celkově jsem spokojena
- Krásná, pěkné barevné provedení, dceři se v ní líbilo
- Bohužel jsme museli reklamovat, vadný kus, ale jinak je ohrádka moc krásná a kvalitní
Ohrádku bych doporučila, i přesto, jakou máme zkušenost my.
- splnuje mé představy - velikost, kvalita zpracování
denně používán, hrací deka by mohla být možná více vyplněná k tlumení nárazů (pokud ohrádka stojí na dlažbě
- Pěkná stabilní ohrádka.
- Nosná deska je z dřevotřísky a omyvatelný potah, který je na ní přidělán barví jako prase. Prcek tam byl 20 minut a měl uplně obarvené kolena a lokty.
Ohrádka ve své podstatě splňuje svůj účel, potřebovali jsme polohovatelnou ohrádku.
Barvicí potah desky jsme vyřešili tak, že jsme na něj položili pěnové puzzle a všichni jsou spokojeni.
Výrobek doporučuji, jen by to chtělo vymyslet jiný nebarvicí potak desky.
- Velmi kvalitní,výborná stabilita,rychle složené,pěkný vzhled,prostě samé plusy, k velké spokojenosti rodičů i děti
Cena odpovídá kvalitě,prostě perfektní pomocník do domácnosti:)
- cena, skladnost
- šustivý materiál matrace, na kterém dítě velmi klouže a špatně se mu tak leze
možná bych příště zvolila ještě větší ohrádku, každopádně s jiným materiálem matrace
- Velmi pěkná.
- Myslela jsem, že ohrádka bude nalakovaná, alespoň bezbarvým lakem. Je to však pouze nelakované dřevo.
Celkově jsem spokojená.
- Veselé barvy
- Skládací
- Přenosná
- Bytelná
- Může sloužit zárověň jako cestovní postýlka
- Zatím jsem na nic nenarazila
Doporučuji jako variantu pro ty, kteří ohrádku potřebují přemisťovat do různých místností.
Dcerka v ohrádce vydrží a já mám jistotu, že se mi nikam deodkoulí. :-)
Konstrukce je bytelná, není z nejlehčích, ale já jako ženská jsem schopná si ji prázdnou přemístit do vedlejší místnosti.
Přes síťku jde dobře vidět ven.
- Pevná konstrukce
- Hezký desing
- Při montáži šly těžce zacvaknout bočnice
Pěkná stabilní ohrádka. Jelikož je ohrádka na nožičkách, musí si děti natrénovat vylézání, ale to je jen otázka času.
- krásná ohrádka pro mrňousky, pohodlná,velmi dobře se skládá
Tato ohrádka je kvalitní, výborná pro děti již od 4 měsíců, myslím, že by se dala použít i jako cestovní postýlka. Jsme s ní opravdu spokojeni.
- dobrá kvalita
- jednoduché složení
- postačující rozloha ohrádky
- ?
Prima zboží. Může se i nouzově využít pro spaní dítka. Když se vynese ohrádka na zahradu a shora se dá starší záclona, tak na dítko ani nemůže jít hmyz shora. Ohrádka se dá otevřít - rozepnout i zboku. Ohrádka je stabilní. Dobrá kvalita za dobrou cenu. Lze doporučit i ostatním.
- Pěkná barevná plastová ohrádka
- Snadná manipulace (složení, rozložení, skladování), snadná omyvatelnost
- Lze použít i ven na zahradu apod.
- Západka na dvířka se ovládá bohužel nejen zvenku, ale i zevnitř - dítě si dvířka snadno samo otevře (a když toto zjistí, bude je pak otvírat už pořád...)
- Možná by bylo lepší, kdyby bylo pevnější spojení stěn mezi sebou - spoje tvoří 3 do sebe protilehlé zasunovatelné drážky, 2 na jednu stranu a pouze 1 na druhou (i jen o jednu víc, např. celkem 4 spoje by výrazně přidaly na pevnosti)
- Absence dna má na jednu stranu výhody - dítě nebude tlačením do jednoho místa deformovat stěny, na druhou i nevýhody - kojenec nožičkami posunuje celou ohrádkou... :-)
Celkově spokojenost, vcelku praktická ohrádka, plní svoji funkci
- rychlá doprava
- dobra komunikace
- pravidelne zpravy o stavu zbozi emailem
Ohradka se nam libila a cena byla prijatelna, libilo se nam,ze je v cene ohradky i podlozka a i kolecka. Stranku bych doporucila i znamym a uz jsem tak i ucinila. Urcite az budeme neco pro prcka shanet, jako prvni navstivim tyto stranky. Sice jsem si myslela,ze dojde seda podlozka, ale zelena take neni spatna .
- snadno a rychle rozložitelná
- pěkné barvy
- pevná konstrukce
- relativně levná
- trochu těžká pro přenos na zahradu
- dobrý kup
- 6 měsíční dceři se v ohrádce líbí, vyhraje si v ní s hračkami a já vím, že je v bezpečí a vidí na nás a my na ni
- Pevná
- Má podlážku a kolečka
- Výborné provedení
Mile překvapila, svým provedením, tuhostí a variabilitou.
- super
spokojenost
Pěkná, praktická a malý v ní je rád
- Prostorná,lehce složitelná.
- Špatně vyvrtané otvory na šrouby
Určitě doporucuji
- snadná montáž
výrobek splnil očekávání
- Opravdu hodně prostoru tak pěkné pro dítě
Opravdu hodně prostoru tak pěkné pro dítě
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »