Nejnovější recenze ze sekce Dětské ohrádky
- jediná obdobná ohrádka na trhu
- bez šprušlí, po kterých by se miminko přitahovalo
- pevné
- dobře vyřešené zámky jednotlivých kusů
- hrací panel opravdu zábavný a kvalitně zpracovaný
- dražší proti ostatním ohrádkám
jednoduchost,kvalita a použitelnost-super
- snadné složení a rozložení
- kompaktní velikost
- tvrdá podložka, neodpovídá popisu měkká
- polstrování obruby by mohlo být lepší, v jednom rohu je skoro žádné.
Celkově síť splňuje očekávání. Podložka je hodně tvrdá, asi bude třeba dovybavit extra molitanem. Zpracování obruby by mohlo lepší a více měkké.
- Kvalitní materiál i zpracování.
Ohrádka splňuje účel, pěkný výrobek. Jediná výtka je k zabalení, karton byl poškozen, špatně zabaleno!
- je šikovná
- není návod, jak ji opět složit na rozměr, který byl při dodání
kvalitni provedeni
Protože není v nabídce velikost ohrádky 150 x 120cm, musel jsem objednat velikost 150 x 150cm a upravit podle svého. Vzhledem k tomu, že existuje i velikost 120 x 120cm, nevidím problém tyto dvě velikosti zkombinovat a tím zvýšit nabídku o další produkt.
- měkoučký skvělá ochrana proti boulím
- dobrá pevná
Sedi do ohradky, ale potahova latka nic moc, strane tenoucka
- Prostorná
- Má hodně kosmetických vad.. někde se loupe i barva. Myslím, že dlouho nevydrží.
Ohrádka je super, miminko si tam vyhraje a má velký prostor. Jen škoda, že za tolik peněz je dost nekvalitně natřená.. místy se loupe barva.
- Mohl být větší ovor na zip.
Objednala jsem oranžovou barvu a kurýrem mi byla přivezena barva zelená. Jinak vše ok.
- Snadné rozložení (složí se sama)
- Obsah je přibližně na 600-800 míčků
- Velikost
Koupeno do dětského pokoje pro umístění plastových míčků s důrazem na co nejnižší cenu. Produkt splnil mé očekávání. Vzhledem k materiálu (jemná síť) je výrobek náchylnější k poškození (rozložení), ale v porovnání s konkurenčními výrobky je cena nasobně nižší.
- kvalita
- Spokojenost
- U ohrádky moc hluboké díry na smontování !!! Musela jsem použít hubený magnet od hry ,jinak nelze smontovat !!! A u podložky velké negativum - velice pouštěla barva povlaku jen při doteku ,při praní odstraněno zabarvování ,ale i většina barvy !!!
- Dítě se zabaví a hraje si dlouho.
- Může sloužit i na spaní.
- Je chráněnej před úrazy.
- Nemůže na sebe nic svrhnout.
- Jsou tam i kruhy na přitáhnutí a první krůčky.
- Slouží jako hrací koutek.
- K tomu je i přebalovací podložka, která se připevní na ohrádku.
- Koupila jsem to i kvůli pěkným zvířátkům na stranách ohrady.
- Zabírá místo.
- Nehodí se do menších prostor.
- Dítě si připadá samo a může začít brečet.
- ohrádka nelze snadno a rozložit, je nutné ji na pevnou sešroubovat
- Snadna montaz
- Barva, material
- Nejsou dvirka pro rodice, musi se prelezat s miminkem, kdyz jeste samo nestoji nebo sedi
ohrádka je lehká, relativně snadno přenosná z místa na místo, stabilní
pokud máte až moc živé děti, pravděpodobně se začne látka brzy trhat ve švu a materiál trubek tvořící rám lze při troše smůly promáčknout. (viděno na vlastní oči při snaze třech dětí narvat se dovnitř přes okraj místo vchodem...)
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »