Nejnovější recenze ze sekce Dětské ohrádky
Ohrádka je fajn.
Ohrádka dostačující, vyndavací šprušle, syn může dovnitř i ven a pokud potřebuji, nasadím tyčky a může se pohybovat jen uvnitř. Hladké opracované dřevo, rychlé složení a rozložení.
- Prostorná ohrádka, vyndavací příčky, dcerka má dostatečný prostor a nemusím se bát odejít z místnosti.
Za mě ok, hledali jsme takto velkou ohrádku.
- Rychle vyrizeni objednavky
- Rychlé složení
- Složení i rozložení raz dva.
- Příznivá cena, velikost, dobré zpracování, šikovná
- Pěkná kvalitní ohrádka
- na některých místech má trošku hrubší strukturu a jsou jakoby lehce cítit třísky.
bez problémů
- kvalitní opracování
Pěkný a prostorná ohrádka. Vnučce se v ní líbí.
- pěkná
- superprostorná, člověk se tam může vedle děťátka natáhnout :-) nebo si s ním v ohrádce hrát
- kvalitní zpracování
- nabízená matrace k ohrádce pasuje dobře, žádné mezery, žádné samovolné posouvání ohrádky
- ostré vnější spodní hrany, vyřešili jsme nalepením ochrany hran, ale to se syn snaží odlepit, výrobce na to mohl myslet že se bude dítě pohybovat i vně ohrádky a mohl hrany zbrousit
- polstrování je i přes rohy a ne jen přes rovné tyčky jako u jiných ohrádek
- složit se dá jen násilím a hrozí při tom popraskání látky/švů
- rozložení je zřejmě nemožné, západky nejdou zamáčknout, aby bylo možno vysunout tyč ze spojky
- měkká podložka není vůbec nijak připevnitelná ke dnu a příšerně po něm klouže, každý pohyb dítěte je jako na klouzačce a dítě může po podložce uklouznout a hlavou spadnout přímo na holou podlahu krytou jen tenkou látkou
- vzhledem k nerozložitelnosti to ani není možné prát v pračce, ale jen šudlit - za chvíli to bude pěkně nechutné, známe to z ohrádek, které nemají vůbec snímatelný potah, dítě se jednou pozvrací nebo mu vyteče z flašky mlíko a můžete to vyhodit, protože ten smrad z toho bez pračky nedostanete
V žádném případě nedoporučuji. Tak, jak je, je výrobek dítěti krajně nebezpečný!!!
Podložku budu muset nějak přišít nebo přilepit ke dnu a pak to bude teprve použitelné. Jenže pak tu podložku zase nevyperu.
Měli jsme už dvě ohrádky, obě měly uprostřed tyček kloub, aby nedocházelo při sestavování k napínání a praskání látky, tenhle šmejd to nemá.
- nekompletní dodávka montážního materiálu
Jinak vše OK
Dwinguler ohrádka Play mat 210 x 140 x 63 cm šedá
Radka
Přidáno: 1. června 2022
(naposledy upraveno 1. června 2022)
Zakoupeno v Dwinguler - Dětské koberce
- Doufám, že bude praktická
- Vysoká cena!
ok
super ohrádka. Ušetřila nám spoustu času. Každá půlhodinka volných rukou nám ušetří spousty peněz a energie. Bezva je i moskytiéra přes vrch postýlky.
Ohrádka je super, dokonce jsem ji zvládla sama složit...upozornění na malé vady, rychlost dodání zboží...spokojenost
- Velice kvalitní a robustní dřevěná konstrukce, snadné složení pro přesouvání po bytě. Oceňuji, že dřevo nebylo cítit lakem jak to bývá obvyklé u podobných produktů.
- Jako menší mínus hodnotím kvalitu potahu spodní podlahové desky. Stačilo, aby si dítě chvíli hrálo s platovými hrackami a i při menším zatlačení se potah na několika místech protrhl.
- Ohrádka je pěkná, kvalitní dřevo, jednoduchá montáž
- Žádná
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »