Nejnovější recenze ze sekce Dětské ohrádky
- Poskozene zbozi
- Pouzite zbozi (melo byt nove)
Je to takové "DoDo"
Nedovrtané díry pro sešroubování,amater by to strhnul.
Nutno zkontrolovat otvory popř. prohloubit.!!!
Ohrádka odpovídá fotce na webu. Sestavení ohrádky jde dobře a je bytelna, takže pro našeho malého divocha ideální. Tři vyjímatelné příčky na pružiny, přišly vhod.
Vše v pořádku, kvalitní dřevo a ohradka. Vše přišlo v pořádku a hned druhy den po objednání.
- Lehká ohrádka
- Jednoduchá montáž
- Dá se lehce přenášet po bytě
Isere ohrádka s košem 150 x 180 cm hnědé
Přidáno: 19. července 2024
(naposledy upraveno 19. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Poor quality especially the mat, made of styrofoam
- bytelná ohrádka, drží i při častém přenášení
- v balení byla i podložka na dno
- snadné skládání, rozkládání zatím nezkoušeno
- vypadá kvalitně a dobře
- žádné
koupila bych znova, kdyby byla potřeba
- Pěkná malá ohradka na hraní. Ideální do menších prostor
Nemohu hodnotit jako ohrádku, protože jsme ji pořídili kvůli tomu, že se dá rozdělit na jednotlivé díly. Z nich jsme udělali na několika místech "plot", aby tam starší batole nechodilo. A na to je to ideální.
Spatne predvrtane dirky. Pri montazy se stipe. Musi se vypodlozit protoze nesedi.
- malá vnučka má svůj prostor
- slozite a male vstupy
- skladná, lehká
- Robustní
- Otvory pro válečkové matice jsou vrtány moc hluboko a závit se nepotká se šroubem.
- Lehce prohnuté díly
Účel plní bez chyby. Montáž komplikována špatnou výrobou.
Kvalitní zpracování jednotlivých dílů, snadná montáž. Realita odpovídá fotografiím a popisu. Dobře se s ohrádkou manipuluje a přemísťuje.
- Zabaleno v malé bedně cca 60 cm x 15 cm x 15 cm
- Velký vnitřní prostor ohrádky
- "Zaklapávací konstrukce" není potřeba žádné další nářadí
- Na složení ohrádky je potřeba síla, neumím si moc představit, že to skládá manželka
- Rozložená zabírá hodně místa
- Ohrádka by mohla být vyšší, výška horního okraje od podlahy ohrádky je 63 cm
Pořízeno pro 9 měsíční mimčo. Během týdne začalo lézt, tak jsme potřebovali pro něj pořídit bezpečný prostor. To ohrádka splňuje a mimčo v něm vydrží si hrát samo. I pád v něm je bezpečný do měkkého.
Produkt jeste nedorazil, eshop nekomunikuje
Reakce obchodu bambino
prosíme o uvádění pravdivých informací, jelikož jsme k dispozici každý pracovní den od 8:00 do 15:00 hod. na telefonu, nebo emailu. V případě, že si u nás objednáte zboží, obdržíte s každým krokem objednávky email s informacemi, případně se lze kdykoli informovat na telefonním čísle uvedeném na našem eshopu. Jestliže nás nezastihnete, ozveme se vždy zpětně.
Je nutné využít telefon/email pro dotazy, nikoli na majitele eshopu, který může být v zahraničí.
S přátelským pozdravem,
Bambino.cz
Bobas Dřevěná ohrádka masivní borovice 150 x 150 cm
Přidáno: 30. prosince 2023
(naposledy upraveno 30. prosince 2023)
Zakoupeno v bambino
- Jednoduchost montáže
- Zpracování
- Žádné
- Rozkladani neni jednoduche
- "podlaha" nanio rovna, prohyba se
- zapinani zipem jen z jedne strany, navic jde dosti z tuha jsem zvedav kdy se vyrve...
- latkova cast steny je pomerne vysoka a dite z ohradky moc nevidi
- pěkná, dítko si v ní může hrát i spinkat