Nejnovější recenze ze sekce Ohrádky
- perfektní velikost tak akorát
- přijatelná cena
- dobrá kvalita
- skvělá,,hlídačka,,
- vůbec nic
výborně posloužila při prvním synovi a tak jsem ráda, že se mi podařilo nyní koupit tu samou... Neměnila bych.
Dostatek místa pro dítě, ale vejde se i do místnosti v panelovém domě.......... Mohu jen a jen doporučit.
- krásný motiv
- velmi příjemný materiál
- měkké
velmi kvalitní výplň do ohrádky
- Rychlá montáž, dřevo.
- dítě v bezpečí, kvalitní zpracování
doporučuji
pekne svetle drevo, doporucuji
- lehká, ale bytelná, takže i když se dítko postaví nepřeleze ani navypadne ;-)
- cenově přijatelná
lehká, ale bytelná, takže i když se dítko postaví nepřeleze ani navypadne ;-)
cenově přijatelná
- Splňuje všechny parametry, jež jsem požadovala.
- Jediná nevýhoda je snad to že ji nelze nijak zafixovat k zemi nebo podložce, na níž je umístěna. Tudíž se posouvá tam, kde se posouvá dítě.
S nákupem jsem spokojena, s dodací lhůtou taktéž a můžiu Váš internetový obchod doporučit.
- kvalitní dřevo, stabilní, veliká výhoda polohovatelného dna, takže využíváme od miminka
- docela vysoká cena za takový produkt
celková spokojenost
- chyběl český návod
- špatné opracování dřeva
- některé části hůře sedí
- jednotlivé díly zaprášené
- špinavý mantinel, který je menší než samotné dno ohrádky
Ohrádku jsme objednávali především kvůli ceně, která se nám oproti jiným výrobkům zdála výhodná ( cena je včetně měkké výplně ) . Jsme zlamaní z celkového zpracování výrobku, některé tyčky jsou i křivé a na pár místech je dřevo ohrádky hrubé, málo opracované. Jednotlivé díly včetně výplně jsou zaprášené. Samotná výplň je menší než dno ohrádky, jelikož se na dno musí navléknout, vzniká problém a látka se trhá.
Kvallitní výrobek
S dodávkou zboží jsem byla celkově spokojená.
- Je velice prostorná a dítě se tam může pěkně převalovat, proto jsem volila tuto velikost ohrádky
- Nemá žádné dno, ale zase veliký problem v tom nevidím
Prostorná, pěkná a kvalitní
- Naši malou dámu jsme dali do ohrádky abysme zabránili katastrofám s vysypanými květináči a pod. Jsme naprosto spokojení a malá také, hraje si, všechno zkoumá a my jsme ráni, protože je v bezpečí jak ona, tak náš byt :-)
- rychlost dodání do 24 hodin.
- slabší materiál,na jedné šprušly kaz zrovna na vrchu na viditelným místě
můžu jen doporučit
- Splňuje testy
- Ohrádku nelze nijak upevnit a snadno ji dítě posune, tudíž neslouží moc jako opora.
Čekala bych pevnější konstrukci za ty peníze.
- kvalita, velikost, rychlost dodání
- zamrzelo, že ohrádka nemá ochranné krytky na šroubky
Max spokojenost mohu jen dopručit
- hezký tvar a užitečný pomocník
Mnoho prvků na hraní.
- Prostorná, na kolečkách snadno ovladatelná. Zvýšené dno zajišťuje pohodlí pro dítě - netáhne na něj od podlahy.
- Matrace, která se dá dokoupit je složena ze 4 dílů - pokud by to bylo možné, volila bych spíše jednodílnou nebo alespoň 2dílnou variantu - dítě ve vyšším věku by se mohlo do mezer probořit a ztratit tím rovnováhu. Na druhou stranu k matraci dostáváte i prostěradlo ze stejného materiálu, které tomuto asi částečně zabrání.
Ohrádka splňuje svůj účel. Je lehká, vyrobena z kvalitního dřeva, díky kolečkům, které si můžete přikoupit se s ní i lehko manipuluje. Vyvýšené dno navíc zabraňuje, aby na dítě táhlo od podlahy.
Kladně hodnotím i možnost přikoupení matrace, které dítě ochrání.
- vyvýšené dno
- průlez na zip
- skladnost po složení
- těžká, velká, kdybych to nezměřila, neveřila bych, že rozměr je metr na metr
velka
dobra cena